Even voorstellen: Beauty Art by Hanna

De missie van Beauty Art is om je natuurlijke schoonheid te versterken, niet om het te creëren! Dit doen zij door middel van de meest natuurlijke technieken, in zowel wimperextensions als PMU.

Beauty Art by Hanna is de schoonheidssalon in Utrecht, Beauty Art blinkt uit in behandelingen zoals permanente make-up en wimperextensions. Met meer dan 6 jaar ervaring en een tevreden klantenbestand van meer dan 1000 mensen, streeft Beauty Art ernaar om jou te laten ontwaken met een onberispelijke uitstraling. Gelegen op een perfecte locatie in het hart van Utrecht, is Beauty Art optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts 5 minuten loopafstand van het station en met een bushalte direct voor onze deur. Voor onze klanten die met de auto komen, bieden we het gemak van gratis parkeren op straat.

Bij Beauty Art staat klanttevredenheid centraal en we doen er alles aan om elke klant de ultieme ervaring te bieden. Het toegewijde team van experts staat klaar om jouw schoonheidsdoelen te realiseren en je een onvergetelijke behandeling te bezorgen. Stap binnen in de salon van Beauty Art en ontdek zelf de perfectie in schoonheid en service die wij nastreven.

Bekijk ook..

Website Onderhoud: Tips voor het onderhouden

Beveiliging website; hoe belangrijk is dat?

Responsive websites: De sleutel tot succes

De kracht van dynamische websites

Even voorstellen: Vader Jacobs

Google consent mode v2