Webshop

Project Description

Webshop laten maken

HOE WERKT HET?

Ben je als bedrijf of organisatie klaar om die digitale handel in te gaan? Dan ben je bij 123vindbaarheid aan het juiste adres. Wij maken een webshop die aansluit op jouw wensen en eisen waarmee je in no-time online diensten en producten kunt aanbieden.

Om ervoor te zorgen dat de webshop opgeleverd wordt naar jouw wensen en behoefte zorgt 123vindbaarheid voor dagelijkse interactie. Hierdoor kun je tijdens de ontwikkeling van jouw nieuwe webshop tussentijds feedback geven. Ook leert 123vindbaarheid je hoe je zelf de webshop beheerd en producten kunt toevoegen.

Wat kun je van 123vindbaarheid verwachten?

E-commerce

Moderne webshop in eigen stijl

Responsive voor diverse schermgroottes

SEO technisch ingericht

Klantvriendelijk ingericht

Dagelijks interactie via Whatsapp of telefoon

Ruimte voor feedback tijdens ontwikkeling

webdevelopment webshop laten maken

WAT HOUDT WAT IN?

Ben je benieuwd naar wat wij bedoelen met een responsive website? E-commerce? Klantvriendelijk gebruik? SEO technische inrichting? Je leest het hier:

E-commerceBinnen jouw website wordt een e-commerce omgeving ingericht. Binnen deze omgeving kun je producten/diensten aanbieden aan klanten. 123vindbaarheid helpt je bij het SEO technisch inrichten van de e-commerce omgeving. Verder geven wij tekst en uitleg hoe producten eenvoudig toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden. Wij helpen je graag groeien met jou online webshop!

SEO technisch ingerichtSearch Engine Optimization, ook wel SEO genoemd, is een vaak gebruikte term in de wereld van websites. SEO zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt binnen de zoekmachine van Google. De webshop wordt vanaf het begin SEO technisch ingericht voor optimale vindbaarheid.

Offerte aanvragen

Hulp van A t/m Z

Waarmee kunnen wij je helpen? Laat het ons weten!

    Gratis SEO analyse voor je website of webshop!

    Ontvang binnen 1-3 werkdagen een gratis SEO overzicht

    Samen op weg naar een betere vindbaarheid