Website

Project Description

Website laten maken

HOE WERKT HET?

Wil je een visitekaartje op het web in de vorm van een website? 123vindbaarheid helpt je graag verder. Je bent bij 123vindbaarheid geen nummer, maar klant. Doormiddel van dagelijkse interactie en tussentijdse opleveringen kun je gedurende het proces feedback geven. Op deze manier blijf je als bedrijf of organisatie ook betrokken bij het project.

Wat kun je van 123vindbaarheid verwachten?

Moderne website in eigen stijl

Responsive voor diverse schermgroottes

Klantvriendelijk ingericht

SEO technisch ingericht

Dagelijks interactie via Whatsapp of telefoon

Ruimte voor feedback gedurende ontwikkeling

website laten maken
website laten maken

WAT HOUDT WAT IN?

Ben je benieuwd naar wat wij bedoelen met een responsive website? Klantvriendelijk gebruik? SEO technische inrichting? Je leest het hier:

Responsive websiteKlanten komen op verschillende apparaten jouw website binnen. Bijvoorbeeld op desktop, via tablet of met een smartphone. Op alle verschillende apparaten en schermgroottes maken we website overzichtelijk. Zo hebben alle apparaten met verschillende schermgroottes een verschillende layout, met dezelfde inhoud.

SEO technisch ingerichtSearch Engine Optimization, ook wel SEO genoemd, is een vaak gebruikte term in de wereld van websites. SEO zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt binnen de zoekmachine van Google. Jouw nieuwe website wordt vanaf het begin SEO technisch ingericht zodat de website in de toekomst optimaal gevonden kan worden.

Offerte aanvragen

Hulp van A t/m Z

Waarmee kunnen wij je helpen? Laat het ons weten!

    Gratis SEO analyse voor je website of webshop!

    Ontvang binnen 1-3 werkdagen een gratis SEO overzicht

    Samen op weg naar een betere vindbaarheid